Skip to content

Specialisten in salarisadministratie

Als ondernemer moet u tegenwoordig van veel markten thuis zijn. De wereld om u heen verandert razendsnel en aan u de schone taak om daar op te anticiperen. Samen met uw personeel werkt u elke dag hard aan een goed resultaat voor uw bedrijf. Uw mensen worden daarvoor beloond. Elke vier weken of maandelijks ontvangen ze uw waardering in de vorm van loon of salaris. En u wilt dat dit proces tijdig en vlekkeloos verloopt.

Wij zijn Loon BIJBVO. Een modern kantoor in De Meern bij Utrecht dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van uw salarisadministratie. Daarnaast adviseren we onze opdrachtgevers over alles wat te maken heeft met de financiële aspecten van loon en beloning.

Neem contact met ons op

Salarisadministratie  uitbesteden

Het kan voor u interessant zijn om de salarisadministratie uit te besteden. Wet- en regelgeving zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig, die effect hebben op de loonadministratie. Het kost bedrijven en andere organisaties veel tijd en geld om deze ontwikkelingen bij te houden en toe te passen in de verwerking van de lonen en het verzorgen van de loonaangiften, welke effect hebben op de loonadministratie. Met het uitbesteden van de salarisadministratie ontzorgt u uw organisatie en bespaart u op de kosten van arbeidskracht en scholing.

Verwerken van loonstroken

Bij Loon BIJBVO doen we de loonadministratie met u samen. U weet alle ins en outs van uw bedrijf en personeel, en wij hebben de expertise.
Hierin kunt u zelf bepalen welke rol u wenst en wat u wel en niet wilt, en wij hebben de expertise voor de correcte verwerking. U kunt uw inbreng beperken tot het verstrekken van de loonmutaties, maar u kunt ook zelf de loonadministratie verzorgen. Uiteraard altijd met de hulp en kennis van Loon BIJBVO.

Advies over lonen, salarisadministratie en aangiften

Als specialisten op het gebied van salarisadministratie, loonverwerking en aangiften, kunnen we meer voor u betekenen dan alleen de uitvoering van de administratieve taken. We zijn goed op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van lonen en beloning. Denkt u hierbij aan de fiscale aspecten van verschillende vergoedingen, de verschillende CAO’s, mobiliteit van de zaak en de mogelijkheden op het gebied van pensioen. Ook hierbij geldt dat we er altijd voor u zijn. Niet via een call center of helpdesk, maar direct en persoonlijk.

Even voorstellen, uw hardlopers van de salarisadministratie

Wij zijn het team van Loon BIJBVO. Dagelijks verwerken wij de lonen voor onze klanten. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen bij op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, belastingen en pensioenen. Deze kennis delen we graag met onze klanten, gevraagd en ongevraagd. En in onze vrije tijd maken we ons hoofd leeg met hardlopen.

Anouk Janse
Ferry van Paridon

Maak kennis met onze werkzijze

Zodra u gaat werken met Loon BIJBVO krijgt u te maken met onze transparante wijze van werken en factureren. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat ziet u terug in de resultaten van ons werk en de wijze waarop u onze facturen ontvangt.

Loon BIJBVO Nieuws

Wetsvoorstel Toezicht gelijke kansen bij werving en selectie geldt niet voor kleinere werkgevers

Bij de Eerste Kamer is het wetsvoorstel Toezicht gelijke kansen bij werving en selectie in behandeling. De Kamer vraagt zich af of dit wetsvoorstel werkbaar is voor kleinere bedrijven. De
Lees meer

Navordering omdat meer dan 100% van de negatieve inkomsten uit de eigen woning is aangegeven

De Belastingdienst mag een navorderingsaanslag opleggen wanneer aanvankelijk te weinig belasting is geheven. Om een navorderingsaanslag op te mogen leggen dient de Belastingdienst de beschikking te hebben over een nieuw
Lees meer

Renteroulette: gekibbel om een lening van de bv

Een belastingplichtige heeft twee leningen afgesloten voor de aanschaf van een eigen woning. Eén van deze leningen is verstrekt door zijn eigen bv. Deze lening kent een rentepercentage van 9,4
Lees meer