Even voorstellen, uw hardlopers van de salarisadministratie

Wij zijn het team van Loon BIJBVO. Dagelijks verwerken wij de lonen voor onze klanten. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen bij op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, belastingen en pensioenen. Deze kennis delen we graag met onze klanten, gevraagd en ongevraagd. En in onze vrije tijd maken we ons hoofd leeg met hardlopen.

Anouk Janse,

Salarisadministratie

Als teamleider loonadministratie heeft Anouk Janse een breed takenpakket. Ze is het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en zorgt voor de koppeling tussen het softwarepakket Nmbrs en andere software met betrekking tot boekhouding, verzuim- en urenregistratie. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen.
Buiten kantooruren is Anouk vooral bezig met haar Bordeaux Dog, waarbij ze ook in de genetica en stambomen van het ras duikt. Haar huis in Utrecht ruimt ze op met het boek van Jelle Holmus en haar favoriete film is The Notebook. Wil je Anouk stil krijgen, zet dan Bachs Air on G-string op.

Ingrid Rozengarden,

Salarisadministratie

Ingrid Rozengarden is voortdurend in contact met klanten over de loonadministratie. Dat kan persoonlijk, per mail of telefonisch. Voor vragen over pensioenaangiften, werkkostenregelingen en premieplicht voor buitenlandse werknemers kan iedereen bij haar terecht. Ze geniet van de afwisseling in haar werk. Ingrid wandelt of rent in haar vrije tijd, houdt van skiën met familie tijdens Kerst en reist bij voorkeur door de Verenigde Staten. Haar favoriete nummer is dan ook New York van Alicia Keys. In plaats van een boek leest ze liever een tijdschrift. Ook kijkt ze graag films waar je blij van wordt, zoals Notting Hill en Mamma Mia!

Claudia von Mauw,

Salarisadministratie

De nauwgezette manier van werken komt Claudia von Mauw in haar functie op de loonadministratie goed van pas. De mutaties en gegevens van nieuwe medewerkers die klanten aanleveren, worden zorgvuldig verwerkt. Daarnaast maakt ze graag tijd voor een lolletje, zonder deadlines uit het oog te verliezen. Claudia gaat graag uit eten met haar gezin, familie of vrienden. Ze is sportief, fietst veel en moedigt haar zoon aan bij de voetbal. Ze is dol op Ameland, vindt Mijn Woestijn van Waris Dirie het mooiste boek en luistert graag naar RnB, gospel en top40-muziek. Haar favoriete film is Crash, over vooroordelen en racisme.

Ferry van Paridon

Salarisadministratie

Ferry van Paridon is een teamplayer. Als echte allrounder staat hij graag voor iedereen klaar, springt hij bij waar nodig en houdt hij van aanpakken. Hij belt liever meteen dan eindeloos heen en weer te mailen. Ook in zijn vrije tijd heeft hij graag mensen om zich heen. Met zijn gezin wandelt hij of pakt hij de fiets in de omgeving van hun woonplaats Leidsche Rijn en met vrienden en familie spreekt hij ook regelmatig af. Zo houdt hij nauwelijks nog tijd over voor zijn hobby’s als motorrijden, vissen en voetbal. The Lord of the Rings heeft hij  -tig keer gezien en van “Het foute uur” op de radio kan Ferry geen genoeg krijgen.