Skip to content

Even voorstellen, uw hardlopers van de salarisadministratie

Wij zijn het team van Loon BIJBVO. Dagelijks verwerken wij de lonen voor onze klanten. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen bij op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, belastingen en pensioenen. Deze kennis delen we graag met onze klanten, gevraagd en ongevraagd. En in onze vrije tijd maken we ons hoofd leeg met hardlopen.

Anouk Janse,

Salarisadministratie

Als teamleider loonadministratie heeft Anouk Janse een breed takenpakket. Ze is het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten en zorgt voor de koppeling tussen het softwarepakket Nmbrs en andere software met betrekking tot boekhouding, verzuim- en urenregistratie. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen.
Buiten kantooruren is Anouk vooral bezig met haar Bordeaux Dog, waarbij ze ook in de genetica en stambomen van het ras duikt. Haar huis in Utrecht ruimt ze op met het boek van Jelle Holmus en haar favoriete film is The Notebook. Wil je Anouk stil krijgen, zet dan Bachs Air on G-string op.

Ferry van Paridon

Salarisadministratie

Ferry van Paridon is een teamplayer. Als echte allrounder staat hij graag voor iedereen klaar, springt hij bij waar nodig en houdt hij van aanpakken. Hij belt liever meteen dan eindeloos heen en weer te mailen. Ook in zijn vrije tijd heeft hij graag mensen om zich heen. Met zijn gezin wandelt hij of pakt hij de fiets in de omgeving van hun woonplaats Leidsche Rijn en met vrienden en familie spreekt hij ook regelmatig af. Zo houdt hij nauwelijks nog tijd over voor zijn hobby’s als motorrijden, vissen en voetbal. The Lord of the Rings heeft hij  -tig keer gezien en van “Het foute uur” op de radio kan Ferry geen genoeg krijgen.